Systemy HACCP, ISO 22000 w przemyśle gastronomii i handlu żywnością. Szkolenia wewnętrzne pracowników. Audity wewnętrzne w zakładzie, aktualizacja dokumentacji systemów jakości. Księga HACCP dla sklepów spożyczych, hurtowni oraz zakładów żywienia zbiorowego. Procedury i instrukcje GHP/GMP. Haccp, Ghp, Gmp, Iso 22000 wdrażanie systemów jakości w przemyśle spożywczym, gastronomii i handlu. Minimum dokumentacji. Procedury, instrukcje, plan haccp, księga jakości. Pakiet Sklep, Pakiet Hurtownia Żywności.
Obecność gryzoni, owadów czy szkodników w zakładzie prowadzi do skażenia…
Oferta naszej firmy obejmuje świadczenie usług ochrony przed szkodnikami w…
Wrocławska firma Isocert przyjmuje zgłoszenia na szkolenia w zakresie systemów…
sklep spożywczy, system, hacap, haccp, haccap, dobra praktyka higieniczna, żywnościowe, instrukcja mycia rąk, dobra praktyka produkcyjna, księga haccp, instrukcje bhp, ghp, instrukcje haccp, gmp, systemy jakości, sanepid, transport żywności, towaroznawstwo, system haccp, krytyczne punkty kontroli, higiena produkcji, młynarstwo, dobra prakt,